Service

Service en meer!

Bij Hofma beeld en geluid helpen we je graag. Met kennis, advies en technische ondersteuning helpen we je op weg als het gaat om de aanschaf, reparatie en het onderhoud van jouw beeld- en geluidsapparatuur.

• Aanschaf beeld en geluid
Wanneer je besluit een aanschaf te doen op het gebied van beeld en geluid, wil je goed geïnformeerd en weloverwogen je keuze maken. Je gaan niet over een nacht ijs. Wij begrijpen dat. Kom langs en wij helpen je een keuze te maken die helemaal aansluit op jouw interesse, smaak, stijl en budget.

• Plaatsen en installeren
Heb je hulp nodig bij het plaatsen of installeren van je nieuwe apparatuur? In overleg kunnen wij dat voor je regelen. Wij plaatsen en installeren rondom Drachten en doen dit op basis van een offerte. Duidelijk, vertrouwd en weten waar je aan toe bent. Zo werkt dat bij Hofma beeld en geluid.

• Reparaties en onderhoud
Wij verzorgen reparaties van alle moderne beeld- en geluidsapparatuur. In principe kun je bij ons terecht met alle merken. Op basis van goed overleg en een offerte weet je zo precies waar je aan toe bent.

Welkom op onze website! Vragen of opmerkingen? Laat een bericht achter op de contactpagina of kom langs in onze winkel in Drachten. Paul en Jacco van Hofma beeld en geluid heten je graag welkom. Tot ziens!

Neem alvast een kijkje in onze audioruimte

Hofma beeld en geluid. Jouw vertrouwde specialist als het om de aanschaf van je apparatuur gaat!

Persoonlijke aandacht

Wij helpen je graag de beste keuze te maken. Passend bij je smaak, gebruik en budget. Ook advies via e-mail.

Scherp geprijsd

Wanneer jij kiest voor Hofma beeld en geluid, kun je rekenen op een eerlijke prijs en goede service.

Gratis verzending

Onze producten verzenden wij gratis. Veilig en vertrouwd op de plaats van bestemming.

Installatieservice

Hulp nodig bij de installatie? Woon je in onze regio? Dan helpen we je graag in overleg.